C A M E R O N H I G H L A N D part I

Posted by silentshutter | Posted in | Posted on 10:18 PM

Salam kepada sume..

aku da kmbali mengupdate blog aku ats sbb musabab yg aku sndri xtau knape aku da lme xupdate blog aku ni,haha.. aku bru blik dri kem Bina Insan Guru siri 4 di Cameron Highlands, ktowg buat kem kt Kmpung Sedia, Tanah Rata.. stu2 nya kmpung melayu yg ade di Cameron Highlands,huhu.. utk siri 4 ni tujuan ktowg kt sana lebih kepada kembara sosial dan aktiviti anak angkat so slame aku kt sna ade la ole2 ckit tok kwn2 aku dlm blog ni,haha.. so enjoy la tgk gegambor yg xseberapa ni k, coz ujan tkt camre kna ujan,haha..

 
banner kem BINA INSAN GURU

 
strawbery!

 
anggur masam..

 
dessert ktowg lpas melantak lunch, nyum3! tobat besh!

 
tauke besar Taman Agro a.k.a bpak angkat ktowg

 
adik beradik angkat-KU


mawar berduri, AWAS!

 
aku men petik jek,haha..

tggu part II k, byk ag nk upload gmbr tp sume gmbr xlwa la, coz aku xreti nk amik pic lwa2 ni, yela newbie ag,haha..

Comments (10)

ok we terharu aku dgr korang nak datang n sanggup tunda exam korang

here is the tentative program for this sunday

kumpul kat masjid negara lam kul 9 ke 9.30

gerak ke tmn tasik perdana kul 9.35

shoot dari kul 10-1

g masjid negara solat zohor

pastu g mkn kat kg baru lepak2 borak

lam kul 3 gerak ke town utk street till end

apa2 hal call aku 0176157125

nk gambar...

hehehe..


aku penat.. ntah bile nk update... huhuhu

waaaah ! bestnye cameron highland =)

anyway, gmbr semua lawa-lawa. NICE SHOT ;)

comel banner.. nampak meriah... huhu..

nk tgk gambar lg.. nak3..!! hehe

eh.. gambar kat dlm fon macam hantu jer..

huhu.. update gak
nah markah xtra exam nnt!!!
hahaha... owg pn otw nk update nih
(klo ajin lah... haha)

aku suke gmbr bunge ros tu...

aku lak suke pics strawberry tu. abstract! ^.^

pemBALASan
peq> nk gmbr meyh amik kt aku, kte buat laporan BIG la plak,haha..

deya>kepada adikku ni, cameron mmg besh gle n blh thn sjuk ag, pgi la smentara sjuk ni,haha..

khal>haha.. sendri bikin tu, credit tok peq, epol, shazni gn aku,huhu..

ezany> haha..tu versi hntu dlm hp, hantu digital tu bro,haha..

unspoken>haha,,rajin2 kan la diri anda k!

tukangbuatsushi>amik la tp jga2 duri k

balqissy> aku pn ske gak tp da muak da mkn strawbelly tu,masam,haha..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails