last entry for SKPI

Posted by silentshutter | Posted in | Posted on 9:19 AM

18

salam.. pegi skola, blik skola sume nya bdk2, xde ke mak budak,haha.. gatal plak aku,huhu.. bkn xde mak bdk kt skola tu tp ckgu2 pompuan kt sne sume da tua2,haha..ops! ni bkan topic yg aku nk btau..haha..ni last entry aku time aku pegi praktikum kt skola neyh.. hari2 yang besh, sbb aku da xsbar nk bgun lewat dan ber-relax-relax dirumah@goyang kaki tanpa menghadap bku RPH dan buat BBM da,ahaha..ckup la sebulan yang menyiksakan zahir dan batin aku,huhu.. bkn aku nk btau g praktikum tu xbesh, besh sgt duk melayan bdk2 smpai aku pn rindu nk g skola balik,haha..tp ble aku lak g skola xjd pelajar dah tu yang ase len mcm tu,haha.. pape pn kowg tgk la pic bdk2 dalam last entry aku kt skola ni ek,hehe..


time pj, lps aku shot pic ni aku pn join gak,haha..


senyum OH! senyum


senyum sokmo..haha..


conteng-conteng


saya budak PANDAI!


kanak-kanak rebina

S.E.K.I.A.N.

sekolah kebangsaan Pandan Indah-Ku

Posted by silentshutter | Posted in | Posted on 6:05 AM

7

salam,

haha da lme xde entry bru kan, ni entry bru aku time g PRAKTIKUM yang bapak besh kt Sekolah Kebangsaan Pandan Indah. Dalam entry ni aku nk btau kt kowg sume time aku g sambutan maulidaur rasul sekolah ni yang agk2 grand la, tp xtau la grand celah ane, mybe perarakan jek kot,haha.. xpe kowg tgk jekla ek..




kanak-kanak rebina..


cikgu Nasri


budak baek


perarakan

kepada sahabat2 aku tlg la komen ckit gmbr itam putih aku ni ok ke x? balance ke x?huhu aku mau blajar lorh,plish2..

ok sampai cni jek entry aku ni,huhu..pas g skola bz gn asemnt lak,haha.. insyallah aku akn msukkan ag gmbr2 k, just wait n see jek k.

ok la sekian, salam sume..

aku JAUH dari kamo0

Posted by silentshutter | Posted in | Posted on 12:04 AM

4



salam, haha poyo jek title aku neyh, selepas penyepian yang terlalu lama oleh kerana melaksanakan tanggungjawab yang aku kena laksanakan so aku ade satu picca jek nk share gn kamoo sume,huhu..tajuk ni aku tuju kan kt sowg insan yang nun jauh kt sana, beribu-ribu batu jauh dari umah aku kt cherust neyh, aku doakan dia selamat n epy2 kat sana disamping jgn la lupekan den yang borado di Malaysia ni, blik2 la cpat ckit,haha.. insyallah selepas aku da bis berbakti kt skola ni mybe aku akan upload gmbr2 yang besh2 ag k, insyallah, doakan aku dpt amik pic yang besh2, sbb t kowg gak nk tgk,haha..weh2 da jgn duk mencarut lelame kang ade gak yang bom n meluat baca carutan aku dlm blog neyh,hua2..

tata sume2 .. t jmpe ag k

bubye!