| jaRIKAku |

Posted by silentshutter | Posted in | Posted on 12:06 AM

15


salam semua,huhu..aku pn xtau la mcm ane entry ni blh wujud dlm blog aku kali ni, klu kowg tgk tajuk n gambar dlm blog aku ni pn maybe kowg blh agk la yg skang aku tgh kebosanan tahap hampeh gler2 larh disebabkn da lme xkua outing, even bru pas ikut wedding aritu tpi aku rase bhsan sgt,huhu.. bkn xde gmbr yg nk diuploadkan tok kowg tp ad gmbr lme sje jek mlas nk cri blik,huhu... jari jemari aku ni pn da semakin kurang fungsinya da selain digunakan utk korek idung n memegang bebatang puntung rokok,haha..mungkin jari aku da windu la nk tkan shutter camera aku n beg camre yg aku letak sebelah aku ni pn da mule jeling2 aku,haha..bhya btol! argh..! haha..sampai da keras da jari jemari aku ni, ahaks! windu2 nk g menembak reramai,huhu.. xpe la nnti ade sesape nk g outing tu blh la ajk aku insyaallah aku dpt g,huhu.. yg penting ajk dlu,huhu..

ok la smpai cni jekla kot carutan aku dlm blog aku ni, skng xle nk berucap panjang2 dlm blog t owg bhsan nk baca da blog aku da la xbesh gmbr pn kureng,ahakz! (hah blog aku ske ati aku ler..!haha..)

wedding FAIRUZ n ZILLA 10 0110

Posted by silentshutter | Posted in | Posted on 6:49 AM

14

Salam kepada sesume follower aku,haha..

entry kli ni mengisahkan my first join venture job wedding gn membe2 aku,haha..entry kli ni merupakan sambungn entry aritu yg ade gmbr pelamin yg wana kuning mengelip2 tu, msti ade yg skit mata duk tgk warna pelamin tu duk cucuk2 mata kan,haha..da2 ok la skng ni kowg cuci la blik mata kowg gn gmbr dua insan yang berjanji idup semati ni, insyallah..( ble lak aku pndai duk membungakan bahasa ni, adush! haha..) pape pn jom ler tgk hasil tangkapan aku aritu di Port Dickson,hahaha..

 

pakaian semasa persandingan di rumah pengantin perempuan (xle nk upload manyak2 nnt flickr aku penuh,haha..save ckit..)

 

persandingan belah lelaki gn tema wana baju biru,huhu..tgk pengantin lelaki tu dia sronok lebeyh coz membe2 dia rmi dtg,haha..

 


agk baju jenis ape ni siap ade besi2 ats dahi bagai?haha..spe tau?

 

 

 

sesi mendera pengantin, haha..mcm2 aksi aku soh dowg buat,haha..mule2 xnk pastu ble dowg da enjoy tu ok plak,haha..thanks to abg farhan n peq coz same2 pjuk bg pengantin ni guling2 ats rumput even gatai,haha.. 

ok la tu jek ckit2 sebanyak picca yg aku leyh upload,haha..t ade wedding ag insyallah aku buh dlm entry bru ek,huhu..

k la salam sayang aku utk sume yg kenal aku! haha..

(sebrg kritikan membina di alu2 kan tuk improve skill aku k,hehe..klu kte tgk hasil kje kte sndri msti kte da ase perfect da tp owg len tgk lebih tau ape kelemahan kte kan2? pk kan la k selamat beramal,haha..)

 





T.E.A.S.E.R wedding 10|01|10

Posted by silentshutter | Posted in | Posted on 12:11 AM

15


assalamualaikum kpd sume follower n kwn2 aku,haha..da lme snyap skng bru nk muncul blik, pergh aku mmg plik la,haha..actually aku xsdia ag nk mencarut dlm blog aku ni coz xde bahan yang aku nk mencarutkan,haha.. 

ok just straight to the title k, huhu..sbelum tu aku nk ucapkan terima kasih la kat member2 time shoot gmbr wedding kt PD aritu,hehe..nice team! sume 5 owrang,huhu.. umah pengantin yg ktowg pegi tu kat Port Dickson n dkt gn pantai, tmpat tggal sume disponser oleh pegantin tu sndri so ktowg g sna pn xde la isau sgt hal tmpat tggal, tggal makan minum jek la,haha..tp mkn minum pn asyik mkan nsi minyak jek, yela da umh owg kawen mstilah nsi minyak yee dop,haha..

ok r next issue aku akn upload lak ckit2 gmbr indoor n outdoor time shoot raja sehari ni k,insyallah will be continued.

salam dri silentshutter