2012

Posted by silentshutter | Posted in | Posted on 6:03 AM

2


Lama tidak bersua,hahaha... apa kejadahnya semua ini!!!

2nd PANTAISURI

Posted by silentshutter | Posted in | Posted on 10:40 PM

6


Salam...saje-saje, bhsan-boring, aku pn edit la gmbr ni stu,hurm.. xtau nk buat ape edit gmbr? ble aku nk stdy ni, gler ah aku ni,hurmmm.. xpe la kowg tgk2 kan la gmbr aku ni klu nk komen aku alu2 kan k, lagi bgus..huhu..

p/s : ok la mode exam harap dpt aku bertukar secepat mgkin, huh mls ciot nk stdy

P.A.N.T.A.I.S.U.R.I

Posted by silentshutter | Posted in | Posted on 8:34 AM

5


Cuba berkongsi kenangan manis aku bersama rakan-rakan aku semasa terlibat program bakti siswa di palekbang, tumpat, kelantan..
petang yang indah bersama orang kampung bermain ombak yang memukau disamping memandang ke langit yang kian melabuh tirainya dan dihiasi dengan warna-warni yang memukau dan memuji ciptaan Allah S.W.T.
SUBAHANALLAH..

A . K . I . R

Posted by silentshutter | Posted in | Posted on 12:03 PM

8


my akir 1~

my akir 2~

my akir 3~

huhu..nothing to say, enjoy the pic k guys, my lovely akir in house..!




SALAM RAMADAN

Posted by silentshutter | Posted in | Posted on 12:27 AM

5



Sebulan sekarang ni terlalu singkat dan cepat kan?huhu.. tgk2 kte da nk abis da berpuasa,hehe.. pasni da xpayah da nk bgun sahur, xpyah da nk g bazaar ramadan yg sesak sgt2 tu ( pengalaman di bazaar Ramadan tasik permaisuri ) dan xpyah da nk tggu azan Magrib bru nk makan sepuas2 nya. TAPI, walaupun sume bnda yang aku btau tu xpyah da nk buat pasni tp ade bnda yang xpyah mksd aku x susah dibuat dan WAJIB kna buat, smayang 5 waktu dan lebih baik berjemaah ( jgn tnggu time traweh jek bru nk g masjid tu pn sbb ade mkn2 lepas traweh,haha.. bruk prangai..), bersederhana dalam hidup dan sabar selalu ( mulut tu jgn mencarut jek kje )... tu la agk sdih ble kte xdpat nikmat bulan Ramadan ni, bkn nikmat makan aym golek ke kuih2 yg besh2 di bulan Ramadan ke k tp nikmat iman tu... ade lgi beberapa hari ni, moh kte mkin da nk abis da ni mkin kuat ibadat kte k, bukan mkin kuat duk pk nk bju rya wana ape tahun ni or biskut bpe jenis tahun ni.

Sume bnda yg aku membebel ni aku tujukan kt aku sndri n para sahabat aku yg tersengaja membaca blog aku ni k,hehe.. mane2 yg terase tu cpt2 la tobat, aku pn nk tobat da ni,haha...

Udah2 byk lak aku membebel..haha..da la lme xupdate blog tetiba leyh lak bg ceramah free ni, hurm kepada kwn2 blogger n photografer sume sy meminta maap la xdpt nk update blog ni seelok2 nya sbb yg tidak boleh dinyatakan menyebabkn menimbulkn fitnah,haha..xde la grau jek..sje jek aku mls lorh,huhu...nnt rajin2 aku hupdates la gmbr aku k, byk sbnrnya tp mls nk upload,huhu..

Ok la salam silentshutter yg da mmg silent ni,hua3...

last entry for SKPI

Posted by silentshutter | Posted in | Posted on 9:19 AM

18

salam.. pegi skola, blik skola sume nya bdk2, xde ke mak budak,haha.. gatal plak aku,huhu.. bkn xde mak bdk kt skola tu tp ckgu2 pompuan kt sne sume da tua2,haha..ops! ni bkan topic yg aku nk btau..haha..ni last entry aku time aku pegi praktikum kt skola neyh.. hari2 yang besh, sbb aku da xsbar nk bgun lewat dan ber-relax-relax dirumah@goyang kaki tanpa menghadap bku RPH dan buat BBM da,ahaha..ckup la sebulan yang menyiksakan zahir dan batin aku,huhu.. bkn aku nk btau g praktikum tu xbesh, besh sgt duk melayan bdk2 smpai aku pn rindu nk g skola balik,haha..tp ble aku lak g skola xjd pelajar dah tu yang ase len mcm tu,haha.. pape pn kowg tgk la pic bdk2 dalam last entry aku kt skola ni ek,hehe..


time pj, lps aku shot pic ni aku pn join gak,haha..


senyum OH! senyum


senyum sokmo..haha..


conteng-conteng


saya budak PANDAI!


kanak-kanak rebina

S.E.K.I.A.N.