xde KEJE cari KEJE..!

Posted by silentshutter | Posted in | Posted on 8:43 AM

SALAM SEMUA!

aritu sempena cuti wilayah kt area KL aku gn member2 aku pgi la merayap jenjalan kononnya nk release tension, haha..mula2 ktowg g Muar, Johor umh member aku, da sampai Muar ni member aku ckp  xsah kalu xpekena mee bandung Muar gn air sirap bandung,haha..tp kli ni aku xsmpat la nk amik gmbar mee bandung tu, tp yg aku blh bagitau kowg mmg meleleh la air liur kalu xpekena 2pinggan,haha..aku makan aritu pn member aku yg belanja *thnks to acap coz blnja aku mee bandung muar, nnt aku dtg ag k!* haha.. 

 

ni bukan tokey kdai mee bandung Muar tu,haha..( agk2 dlm gmbr dgn yg duk bersandar tu sme x?)

haha..buat kje gler plak ktowg g panjat Cameron Highland lak, keesokan arinya,haha..mmg sah kje gle, pepagi buta da drive nek cameron,huhu..

 

pkul 8.30pgi kt Cameron Highland

 

hotel motel yang ade kt Ringlet Town tu,huhu.. pakai tembak jek ni tu yg snget,haha..


 

g Cameron xsah klu xjejak kilang BOH,huhu..


klu g cameron xamik gmbr ni pn xsah, ag satu strawberi, tp aku da jemu da gn strawberi so aku ltk jek gmbr ladang teh yg luas terbentang ni,hehe..

haha..sekian la carutan aku kli ni, skng ni bz ckit nk update blog agpn skng da kurang outing,huhu..insyallah t ade shot best2 aku kuarkan entry bru ek,huhu..

wokeyh, adios..!



Comments (9)

1st ngomel!!
gmbr tu senget sbb owg yg amek tu pn senget
sengal!
hahaha
gudluck deh!!! ;)

ai,sdak molep drak tu...

dop ajok pom?! takpo la.. nok wat rano kam.... n.g.a.j.u.. haha!

ooo.. patotla ile semeta.. mujur xwak repot poliss.. hehehe

If there was a single day I could live... a single breath I could take
I'd trade all the others away~

thanks bg semangat kat aku n still support blog aku~
maceh sgt2~

ooo...tipu erk??kate g muar je..uh!!majuk...

wah.. cantek2 smua.. suka tengok pic yang hijau tu.. pasni bila agilah dapat singgah sini agi..

alo2.. amacam cuti???

time aku ke sini takde kamera lagi..huihuhuhu

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails