| b | r | o | g | a |

Posted by silentshutter | Posted in | Posted on 12:58 AM



ASSALAMUALAIKUM kpd sume2 yg bca entry aku ni,huhu..member2 len da lme da upload entry broga neyh, tp aku slalu jd owg pling last n paling malas nk update entry disbbkan cbuk gn asemnt yg menimbun,haha.. xpe la janji aku upload gak entry neyh,huhu..

g broga neyh planning yg dirancang sukesuki oleh khal gn silah,haha..pape pn berjaya gak la planning kowg ni,huhu..thanks to dowg coz ajk aku,huhu..perjalanan dri KL ke semenyih ni agk jauh gak, so member2 aku yg da g broga ckp klu nk panjat bukit ni kna g awl tkt jem?haha..

so ktowg panjat la nek bukit ni dalam kui 630pgi,huhu..awal gler, haha..nek2 jek bukit tu mmg da jem gn manusia, kebanyakan aku tgk bangsa cina la ramai nek bukit neyh, mybe dowg nk jog kot nek atas bukit neyh, bukit ni xde la tggi sgt pn berbanding gn gunung nuang yg aku da nek..tp dia mencabar sbb track dia kcik n smpit gn manusia2 yg dtg ke sana,huhu..so aku da xnk cter da mybe membe2 yg nek aritu mybe da cter pnjg, so meyh gk gmbr aku plak k,selamat menjamu mata k :P


khal gn kincir angin dia,hehe..


brader PI tgh shoot cmre kecik tu


rehat sebentar


pasar tani kedai Pak Aji cawangan Broga


gadis belon (da lenguh pp dia duk kje tiup jek,haha..)


bubye broga

thanks to the team aritu, thanks to

khal,

silah,

bro PI,

bro BIG,

peq,

asif,

libab,

saiful n gf dier.

*to silah : mane cuppocino blended aku, pnt aku angkt d90 ko dr ats smpi bwh, aku nk tntut gak,haha..kijam2
thanks to bro BIG sbb amik aku gn peq kt umh n bwk lepak2 umh ko yg besh mcm umah hantu n try CLS gn speedlight 430exII bru ko tu,haha..

Comments (19)

khal
khal
khal

hahahaha

cntiknye gambar...
aku jeles.
blah lah.
=p

saje je nk jerit nama khal tu

hahaha

my fren tu skang dh jd gambargrapher yg agak la hebat gk

besh la korang ada geng nak outing.. gambar pun cun cun seyh...

giler best..
jeles2..
huhu

That's an absolutely beautiful place bro.. I adore your 5th photo. Bestnya!!!!

This comment has been removed by the author.

akhirnye mung update gok pasal broga niss..

srunuknye...
tetiba aku tringat peristiwa daki gunung sg lembing.
bapak pnas...mujo xpese tgh2 curam gng...huh

cayolah demo! mantap!!!!

ngapekah name ku disebut2??
hahah...

byk gak awk shoot ek kat broga..
owg tak shoot byk pon ari tu..
so mls nak update pasal broga..
hehe..

nyway thanx gak untuk ari tu.. =)
*tenyum2*
sweet memory..

please check your yahoo mailbox as soon as you're home
you'll know then.... thanks!

ehhh2!!
cam knal lahh!!
finally jupe gakx blog cegu sorng nehh!!
hehs~

btw,picca best2!!
sukeee gler tone dier~
keep it up cegu! =)

woah..ramainya orang nek bukit tu... berduyun duyun... seronok aaa

aku teringin nak ke broga tu tapi x jejak2 lagi ... cantik pics kat broga ni ... makin teruja aku ...

kencang betul dieorang ni kuar outing.
huhu.
smart-smart.

nice...kul berapa korang naik kat sni ni

siap main belon kat sana ek mantap2 hehe....

cantiknya broga!!

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails