2nd PANTAISURI

Posted by silentshutter | Posted in | Posted on 10:40 PM


Salam...saje-saje, bhsan-boring, aku pn edit la gmbr ni stu,hurm.. xtau nk buat ape edit gmbr? ble aku nk stdy ni, gler ah aku ni,hurmmm.. xpe la kowg tgk2 kan la gmbr aku ni klu nk komen aku alu2 kan k, lagi bgus..huhu..

p/s : ok la mode exam harap dpt aku bertukar secepat mgkin, huh mls ciot nk stdy

Comments (9)

kesilapan saya mngomen..
g tgok gmbr bdok tu,ph g kmen tmpt len..huuuu

dear~~~
i luv this pic....
nice... & calm~~~
n i can see lurve at the sky...
haha.. =)

calm~~

cantiknya.. tenang aje.. (^__^)


p/s: kamu kena tag.. ada masa meh lah layan contest tu sbelum 30 november.. (^__^)

oit, apsal dah lama tak update blog?

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)


شركة التميز المثالي للخدمات المنزلية وتنظيف المنازل والشقق والفلل بالدمام والخبر والقطيف والجبيل
قسم خاص لتسليك المجاري بالضغط ومكافحة الحشرات وتنظيف للمجالس والسجاد والموكيت وتنظيف الخزانات
نقدم افضل الخدمات المنزلية بالمنطق الشرقية 0551844053

شركة تسليك مجاري بالدمام
شركة تنظيف منازل بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تنظيف منازل بالجبيل
شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة تنظيف سجاد بالجبيل
شركة تسليك مجاري بالخبر
شركة تنظيف منازل بالخبر
شركة تركيب وصيانة الكهرباء بالدمام والخبر
شركة المثالية للتنظيف بالجبيل

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails