2nd PANTAISURI

Posted by silentshutter | Posted in | Posted on 10:40 PM


Salam...saje-saje, bhsan-boring, aku pn edit la gmbr ni stu,hurm.. xtau nk buat ape edit gmbr? ble aku nk stdy ni, gler ah aku ni,hurmmm.. xpe la kowg tgk2 kan la gmbr aku ni klu nk komen aku alu2 kan k, lagi bgus..huhu..

p/s : ok la mode exam harap dpt aku bertukar secepat mgkin, huh mls ciot nk stdy

Comments (6)

kesilapan saya mngomen..
g tgok gmbr bdok tu,ph g kmen tmpt len..huuuu

dear~~~
i luv this pic....
nice... & calm~~~
n i can see lurve at the sky...
haha.. =)

calm~~

cantiknya.. tenang aje.. (^__^)


p/s: kamu kena tag.. ada masa meh lah layan contest tu sbelum 30 november.. (^__^)

oit, apsal dah lama tak update blog?

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails