P.A.N.T.A.I.S.U.R.I

Posted by silentshutter | Posted in | Posted on 8:34 AM


Cuba berkongsi kenangan manis aku bersama rakan-rakan aku semasa terlibat program bakti siswa di palekbang, tumpat, kelantan..
petang yang indah bersama orang kampung bermain ombak yang memukau disamping memandang ke langit yang kian melabuh tirainya dan dihiasi dengan warna-warni yang memukau dan memuji ciptaan Allah S.W.T.
SUBAHANALLAH..

Comments (5)

nice sokmo ^_^ sunset. bila kt pulak nk maen pntai? huahua
ahah, nnt owg nk tnjuk jugak gmba kt pantai kt swansea hari tu. ada try bbrp teknik, tp tatau la ape ke rupe. nnt kamoo tgok la cmne n kritik. huhu. tq n tc too =)
p/s: esok, lusa atau tulat skejap. b4 sabtu pls. tengs =)

tgkap la gamba kamu skali..hehe

subhanallah.. memang cantik.. lepas ni upload2 lagi yer.. hehehe..

lama tak singgah sini..

p/s: nak letak link blog ni kat blog saya yang lagi satu lah.. (^__^)

anok???sedaro???
pnje kmera weh,lamo dh brangan nk ambik gmbr lawa2,xpo la tue xlawa pom..
hukhuk

rindu nk g pantai.. tp laut gelora sgt :(

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails