keBZan meLANDA

Posted by silentshutter | Posted in | Posted on 5:47 PM


salam kengkawan, ni last entry aku sebelum aku g last SBE(School Based Experience) aku kt banting, selangor kat umh kwn ak, hurm aku letak pic ni coz nmpk cm bz jek kete duk gerak2, hahaha..so aku letak la,ni aku kwn aku amik gambar time tgh kelamkabut nk blik coz time ni magrib da nk bis, cepat2 menembak kot xsmpat nk smyg magrib, hehe.. so aku g SBE kt umh kwn aku ni menyelam sambil minum air la kt umh dia ni, umh dia ni dkt gn pantai Bagan Lalang, so aku nk bljar2 la amik gambr landskap, huhuhu.. so kre menyelam minum air la tu(buat SBE sambil nk g outing kt pntai)hehe.. lgpn aku newbie gle2 ag so kna byk bljr ag,hehe pape pn wish me luck k, t aku da blik aku upload gmbr yg besh2 k, insyaallah. pape pn doakn aku epy2 go lucky la kt sna smbil nk abiskan last SBE aku, next year n sterusnya nk g praktikum da, hehe.. so kte enjoy! huhuhu.. k tgk2 n komen2 la blog aku ni k. 
salam 

Comments (4)

hohoho.. mestiii besshhhh

mmg la besh sgt,aku da muak dol g sbe, haha..

bizi ko?
siye molek..

dale seminggu ni.. 2 kali aku ulang alik ke penang.. bizi dop tu?
heeee...

hehehe..mu tu beso doh bz,xraso mano,hehe..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails