SAHUR dengan UPDATE blog!!!

Posted by silentshutter | Posted in | Posted on 3:21 PM

 
SELAMAT PAGI
N
SELAMAT MERdayKA!!
SEMUA..

haha owg bgun sahur mkn nsi bg fulltank ni untuk menempuh sehari berpose,tp aku xmghadap pc aku updates blog la ape lg,huhu..
ape bnda la aku nk update ek?huhu.. ok kli ni aku nk habaq mai satu cerita kt hang pa sume,bkan hang tuah @ hang lekir, tp hang2 sume la,huhu..
cm kowg tau aku g SBE seminggu kt area umh kwn aku,kt banting iaitu sekolah rendah batu laut, banting, selangor.


peACE! 4 cikgu shahrul!

bdk ni aku kco dia time dia tgh khusyuk duk dgr ceramah H1N1 kt skola dowg,haha.. dia pn angkt peace kt aku, bdk ni agk pndiam ckit la but sempoi gn aku,haha.. ok gmbr pekenalan pn gmbr bdk skola,xpe2 jgn isau ade byk ag picca hal skul2 ni,huhu..

 
beratur nk g dgr ceramah H1N1 ni, bkn men pjg tol dowg bratur,ish2 xpe2 disiplin tu penting, kan2?


tdung2 yg berwarNA-warNI-aku xamik port pn yg wana bru, ungu tu tok ape,haha..spe yg tau cbe la btau aku k! gambar ni pn time dowg duk dgr ceramah H1N1 tu, khusyuk la kot smpai ade yg pengsan (semangat tu nnk dgr smpi pgsan, haha..)

 
exam time! cbe tgk kot2 ade yg meniru,mmg kna piat tinga la gn aku klu kntoi,haha..aku g skola tu kna plak bdk2 exm, pergh! exam?! ape lgi jga bdk exam la gamaknya,fuh bhsan beb, hurmm..

 
tgh aku duk jga bdk2 exm tu ade plak yg bantai tdo, tah bhsan asyik jwb soalan exam ke dia da bhsan xtau nk jwb ke, aku pn xtau la, kowg pk la sndri ek? yg aku cedih tu kalu laki yg tdo xpe blh gak time, tp tula pmpn pn tdo gak,ish2 malu2 kaum hawa,hehe..so ladies jgn mare nyer?hehe..

 
igt xbdk ni yg interframe mle2 entry td,haha..aku bkn nk buat ketegangan antara kaum adam n kaum hawa tp kowg tgk jekla,huhu.. dgn muka yg penuh berseri n cnfident nyer dia jwb,hehe.. time ni dowg tgh jwb BM : Bahasa Malaysia, tajuk karangan dowg buat ni mengenai buluh, ade stu kisah bdk tu dia eja buluh dengan ejaan lme buloh,haha.. tp aku xglakkan dowg la dowg bdk2 ane tau, so aku btau la soh btlkn, merah pdm mke bdk tu slh eja buluh jd buloh,hahaha..

da la tu tggalkan ceritha td k,huhu..

 
mamam time, "dik sebiji nsi tu untuk sape" dgn selamba dugong bdk ini berkta, "untuk sy la xkn da jilat2 nk bg owg kot",hahaha..(dialog adalah ciptaan sndri tiada kna mngena gn bdk ni, ahaks!)

bdk2 duk mkn pn aku kco gak, tgk bdk ni nk telan sbiji nsi pn xle, haha..kco tol ckgu ni kan2?
hehehe..

lepas xtau nk buat ape kt skola ni, aku gn kwn2 yg skali gn aku cabut g skola mak kwn aku lak, kt sekolah tanjung sepat, area2 ctu gak, skola ni lg bsr n bdk2 lg rmai2. lg pening la jwbnya,haha..

lepas jmpe je guru besar skola tu yg mmg smpoi ktowg pn buat terjah ke kelas2, jeng jeng jeng!
msuk kelas pndidikan seni

 
aku tgk bdk2 ni epy jek time kelas pndidikan seni, tp ble aku msuk jek kelas ni, aku terpk jap apebnda la yg dowg buat tu ek?mcm pelik jek, nk kta tmpat letak smpul surat pn mcm bkn tp tah la, kowg tau x apebndanya,haha..



terjah klas len lak, ckgu xde ktowg la jd ckgunya, soh bkak bku teks la konon bca jek ape yg ade,haha.. (kerja xbermoral,haha..msuk kelas sukasuki jek nk ajr ape, rosak ank owg,haha..)



the last picca 4this entry, mke bdk2 yg tgh bhsan dgr ceramah H1N1 td,huhu..yela bdk2 ane leyh duk lme2 abis lme pn 5minit pstu bntot xle nk duk diam da,ade cacing kerawet la kot,haha.. gmbr ni kt skola ktowg td, bkn kt skola yg ktowg terjah tu,huhu..

so jgn tgk2 jek komen ler ckit,haha..da sangap komen da aku ni, xmalu tol la..

haha.. k la salam merdeka k

peAce no wAr !

Comments (5)

pix1 : budak ni mesti cerdik orgnye.. huahua.

pix2 : lau xad budak laki pengawas kai baju biru tu mesti lagi ok.. && kalau dak2 line up tu pandang blakang mesti lagi cun.. && hentam la labu.... ((:

pix3 : xtau ea warna2 tu ntok ape??. huahua. meh nak terangkan ea.. warna biru = pengawas sekolah (coz dorang kai blazer) warna ungu = librarian (coz da warna biru pengawas, mestila ungu librarian..hahah)

pix4 : nicee

pix5 : eh. dak tu da ciap la 2.. bab tu die tido.. hahah. nicee.

pix6 : lo. amek pix dorang depan2, jadik segor la bijik mate.. huhu. xkan nak tido kot depan cikgu.. hahah.

pix7 : cantik. dak dowg tu kembor ke??.

pix8 : dowg nak wat mangkuk tingkat la 2.. pe lagi.. hahah.

pix9 : haik. camne ni.. hahah. ajor la dowg care2 nak snap2 pix.. bia beso jadik potogape berjaye.. hahah.

pix10 : yg dok blakang2 ni mesti set2 otai xpon nakai.. hahah.



so far so good. sila tingkatkan usehe anda ea encik shahrul. hahah.

(suke maen taram)

((:

wah..
sahur die sedapnyer =)
rajinnye update blog...
bgus2x..
la cekgu gak ek...
bagus2x..
selamat pagi cekgu =)

suke pic yg black n white..
smart.... =)

oit.. punye susah nk bgn sahur...
x citer??
hahahaha..

cantik la gambo yg bnw tu...yg bdak ngantok tu cun giles...

dak kecik yang tgh mkn tu nmpk cam kembar lah.. (^__^)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails